Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Crin Antonescu: „Satu Mare trebuie să fie un judeţ de avangardă"
Florin Răchitan  - Miercuri, 6 Iunie 2012

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a vizitat miercuri Satu Mare pentru a-şi exprima personal sprijinul pentru candidaţii USL la primăria municipiului şi la preşedinţia Consiliului Judeţean, Dorel Coica, respectiv Adrian Ştef. El a precizat că va fi alături de cei doi nu doar în campania electorală, ci se aşteaptă să colaboreze cu ei şi ca reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

 

În cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PNL, liderul naţional al acestei formaţiuni politice a apreciat că judeţul Satu Mare se află acum într-o stare de marginalizare pe care nu o merită, având în vedere că, din punct de vedere geografic, este situat „la marginea bună” a României şi de aceea ar trebui să fie „un judeţ de avangardă, nicidecum de periferie”.

 

În opinia lui Crin Antonescu, de vină pentru această situaţie este fosta guvernare „Băsescu – PDL – UDMR”, dar acum judeţul Satu Mare are o şansă nesperată de a ieşi din starea aceasta datorită prezenţei sătmăreanului Ovidiu Silaghi la conducerea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi a celor doi candidaţi pe care-i propune USL la conducerea judeţului şi a capitalei de judeţ.

 

„UDMR a avut şanse destule, de care nu a ştiut să profite, însă acum e vremea schimbării. Îi sfătuiesc pe cei care vor cu adevărat schimbarea să-i voteze pe candidaţii noştri, altfel voturile se risipesc” – a declarat Crin Antonescu.

 

În calitate de gazdă, candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, i-a urat bun venit şefului său de partid „în numele sătmărenilor, deoarece de luni îi voi reprezenta”. El a declarat că obiectivul său în mandatul în care speră să fie la conducerea judeţului este ca nimeni să nu mai confunde Satu Mare cu Maramureş şi a enumerat câteva puncte importante din programul său electoral, cu referiri speciale la dezvoltarea infrastructurii şi a agriculturii, angajându-se chiar să cofinanţeze unele proiecte pentru sprijinirea fermierilor.
 

 

La rândul lui, candidatul USL pentru Primăria Satu Mare, Dorel Coica, i-a mulţumit preşedintelui PNL pentru sprijin şi i-a îndemnat pe sătmăreni să voteze candidaţii USL, deoarece „aţi văzut ce susţinere avem la nivelul conducerii ţării”.

 

Răspunzând la o întrebare venită din partea reprezentanţilor presei, Crin Antonescu a apreciat că Dorel Coica este omul potrivit pentru funcţia de primar, deoarece medicii, în general, ştiu să comunice cu oameni aflaţi chiar în dificultate şi sunt pregătiţi mereu să-i ajute, iar în acest caz se poate vorbi şi de o experienţă bogată a doctorului Coica atât în domeniul privat, cât şi în administraţia publică.

1422 vizite
Distribuie pe